Afkorting |  Demo |  Blog |  Vragen |  Links
Afkorting blog

Afkortingen voor bankbekleding

Als huiseigenaar ben jij degene die beslissingen neemt. Je kunt alle meubels voor in huis kopen, inclusief een design salontafel en banken. Dit keuze afhankelijk van je persoonlijke smaak. De markt heeft enorm veel verschillende banken en je kunt alles kiezen. Slechts enkele mensen kennen echter bank labels en afkortingen voor de bekleding. Een bank kopen zonder te weten wat de materialen en stoffen zijn kan zorgen voor teleurstelling. De Elk label heeft een specifieke onderhouds- of reinigingsprocedure. Welke zijn dat? Lees hier verder!

De basis van bank labels

Ben je op zoek naar een bank dat past bij je vintage dressoir? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Je moet bijvoorbeeld de afkortingen voor de stoffen decoderen. Hier is wat basisinformatie. Er zijn twee soorten bekledingsmaterialen beschikbaar; natuurlijk en synthetisch. Er zijn ook specifiek types die mengsels wordt genoemd. Dit type combineert twee of meer verschillende materialen. Als het gaat om duurzaamheid en onderhoud, zijn synthetische stoffen de beste. Je kunt ook een bank met natuurlijk textiel kopen voor een luxe uitstraling en schoonheid. Dit type is echter duurder en vereist meer onderhoud.

Synthetische bank labels

De markt heeft veel afkortingen voor meubels, zoals een schommelstoel of een bank. Elk label staat namelijk voor een specifiek materiaal en type. Bij kunststof bank labels vind je verschillende mogelijkheden. Deze omvatten AC voor acetaat, CV voor viscose, EA voor elastaan, MA voor modacryl, NY voor nylon, PA voor polyamide, PE voor polyethyleen, PES voor polyester, PC voor acryl, PM voor gemetalliseerd polyester, PU voor polyurethaan vezel en VY voor vinyl. Hoewel synthetische materialen duurzaam zijn, hebben ze toch regelmatig onderhoud nodig.

Natuurlijke bank labels

Een van de voordelen van het bezitten van biologische of natuurlijke banken is hun ware schoonheid. Ze hebben niet alleen de mooiste uitstraling, maar geven ook een luxe uitstraling aan de kamer. Het is dus verplicht om de labels van natuurlijke banken te leren. Deze omvatten CO voor katoen, HL voor linnenmix, LI voor vlas of linnen, MO voor modal katoen, RA voor ramee, SE voor zijde, TA voor triacetaat, WA voor angora, WB voor bever, WG voor vicuna, WK voor kameelhaar, WL voor lama, WM voor mohair, WO voor wol, WP voor alpaca, WS voor kasjmier, WU voor guanaco en WV voor scheerwol.

Hoe zorg je voor synthetische banken?

Het onderhoud van synthetische banken is eenvoudig omdat je ze regelmatig kunt afnemen met een droge, schone doek. Deze procedure verwijdert stof en houdt het oppervlak schoon. Je kunt ook reinigen met afwasmiddel als je hardnekkige vlekken wilt verwijderen.Het is niet toegestaan ??om schurende doeken, bleekmiddelen en huishoudelijke schoonmaakmiddelen met agressieve chemicaliŽn te gebruiken.

Hoe zorg je voor natuurlijke banken?

Stoffen of natuurlijke banken zijn complexer als het gaat om reinigingsprocedures. Je primaire taak is om ze regelmatig schoon te maken. Stofzuigen is een van de meest aanbevolen procedures om alle vuil of stof van het meubilair te reinigen en te verwijderen. Sommige stoffen banken hebben afneembare hoezen, zodat je deze met de hand kunt wassen en op natuurlijke wijze kunt laten drogen.Homepage Afkorting

Blog